2020 Yılının Gözden Kaçırdığınız En İyi 4 Romantizm Anime Önerisi!

2020 malumunuz ki bitiyor ve bu yıl çoğunuzun gözden kaçırdığı animeler olduğunun farkındayım. İşte sizlere 2020 yılının gözden kaçırmış olabileceğiniz en iyi 4 romantizm/romantik anime önerisini hazırladım! Geçelim Romantizm anime önerimize!

2020 Yılının Gözden Kaçırdığınız En İyi 4 Romantizm Anime Önerisi!

2020 bayağı zor bir yıldı ama buna rağmen özellikle romantizm türünde ki animeler için oldukça harika bir yıldı.

Bu yıl çıkan birçok yeni anime güzel olsalar da. Bağayı popüler olan diğer animelerle rekabet etmek zorunda kaldıkları için izleyicilerin yani sizlerin gözlerinden kaçmış olabilirler. Ancak bu gözden kaçmayı önlüyoruz ve yılın en iyi 4 romantizm animesini sizlere sunuyoruz!

Önerilen: Anime Arayanlar Buraya! 10 Enteresan Anime Önerisi

Yesterday wo Utatte

Birbirleriyle aşk yaşayamayacak gibi görünen dört kişinin hikâyesi olan hikâye, esas olarak Rikuo Uozumi'nin üniversite aşkı olan Shinako Morinome arasında geçiyor. Bu devam ederken, diğer iki ana karakter Haru Nonaka ve Hayakawa, sırasıyla Rikuo ve Shinako olmak üzere kendi aşklarının peşinden gitmekte ama bu kolay değil malumunuz. Bu, hepimizin bir noktada deneyimlediği, karşılıksız duyguların ve yanlış anlamaların hikâyesi!

Konu sürekli olarak karakterlerin geçmişlerini ve her birinin yeni bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​yapmak için onları geçmişlerini bırakması gerektiğini ama kolay kolay bırakamadığını anlatır.

İngilizcesi, Sing "Yesterday" For Me  olan romantizmi şaşırtıcı derecede olgun bir şekilde ele alıyor ve karşılıksız(platonik) aşk gerçekliğini keskin bir bakış açısıyla bizlere izletiyor. Aynı zamanda bir ilişkide çabanın önemini vurgulamasının yanında anime bize ''Birisine karşı hisler beslemek tek başına yeterli değildir.'' olayını da anlatıyor. Genel olarak, romantizm türüne yeni bir pencereden bakan bizce 2020'nin en iyi animelerinden birisi Yesterday wo Utatte.


In/Spectre

Kuro Sakuragawa ve Kotoko Iwanaga'nın, çeşitli canavarları ve yōkaiyi ele geçirmelerine odaklanan bir gizem hikâyesi. Kotoko, yakın zamanda yaşadığı ayrılığı aşmak için mücadele ederken, Kuro'ya da delicesine aşıktır.

Doğaüstü olaylar ve garip güçlere sahip iki ana karakterle dolu olan anime, aksiyon temelli anlatıma dayanıyor, ancak karakterin romantizmi bölümler boyu artıyor ve yoğunlaşıyor, bu da izleyicileri animeyi izlemeye devam ettiriyor ve kendine bağlıyor!

Önerilen: 10 Harika Anime Önerisi (Favorilerim)


Koisuru Asteroid

Mira Konohata , çocukluğunda Ao Manaka adında bir çocukla arkadaş olur ve birlikte bir asteroit bulma sözü verirler. Yıllar sonra aynı lisede buluşurlar. Mira, Ao'nun da katıldığı Yer Bilimleri kulübüne katılır. Küçükken onun erkek olduğunu düşünmesine rağmen Ao'nun aslında bir kız olduğunu anlıyor. Sınıf arkadaşlarıyla birlikte deneyler yaparlar ve birbirlerine verdikleri sözü gerçekleştirmek için çalışmalara durmaksızın devam ederler. Bir asteroit bulma!

Çoğunuza göre bu anime tam bir aşk animesi olarak görünmeyebilir, ancak animenin olayı Ao ve Mira arasındaki ilişkiye dönmeye başlıyor ve dönüyor da. İngilizcesi Asteroid In Love olan bu animemiz romantizmin cinsel olması gerekmediğini kanıtlamak için yapılmış gibi.

Çok sevimli, eğlenceli ve içten yani tam olarak bir romantik anime'nin ihtiyacı olan şeyler bolca var. Bazen arkadaşlık cinsel bir ilişkiden daha önemlidir ve bu anime bu fikri bizlere sunuyor.


Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei Shitemita

''Aşk aslında beyinde ateşlenen kimyasallardır, değil mi? Bilimin aşık olduğu şey buydu , ben de bunu kanıtlamaya çalıştım''  Bu animemiz, aşkı ölçmek için bilimsel bir yol bulma görevini üstlenmeye çalışan iki parlak STEM araştırmacısını konu alıyor. Ayame Himuro, duygularını araştırmacı arkadaşı Shinya Yukimura'ya itiraf ettikten sonra, bununla nasıl başa çıkacağını bilmediği için en iyi bildiği şeyi yapıyor: Araştırıyor. İkisi de matematiğin bir şeyleri anlamak için nihai araç olduğuna inanıyor.

Bu anime kesinlikle izlemeye değer. İki kahraman araştırmalarının derinliklerine inerken Shinya, beklediğinden daha zor bir iş olan kendi duygularıyla hesaplaşmaya başlar.

Kahramanlar arasındaki ilişkiyi izleyiciyi tatmin eden sahnelerle ballandıran ve anlatımda benzersiz bir yaklaşım benimseyen fantastik bir romantik anime.


Testi Çöz!

Anime Evrenine Hâkim Olduğunu mu sanıyorsun (Zor)