2024 Yılında Çıkacak Animeler! Kış Sezonu 30 Yeni Anime Önerisi!

2024 Kış sezonunda çıkacak animeleri merak mı ediyorsun? İşte sana 2024 yılında çıkacak animeler listemizden 30 yeni anime önerisi! Bazıları eski serilerin yeni sezonları ama çoğu 2024 yılında yeni çıkacak animeler. Geçelim anime önerileri listemize. 2024 Animeleri tam liste

1. Solo Leveling

Solo Leveling
Na Honjaman Level-Up, Ore dake Level Up na Kudan

E sınıfı avcı Jinwoo Sung aralarında en zayıf olanıdır. Herkes tarafından küçümseniyor, parası yok, konuşulacak yeteneği yok ve başka bir iş beklentisi yok. Grubu gizli bir zindan bulduğunda, bu şansı hayatını daha iyiye doğru değiştirmek için kullanmaya kararlıdır... ancak bulduğu fırsat, aklında olduğundan biraz farklıdır! O an tüm hayalleri TEPATAKLAK olur!

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantezi, Zindan, Sistemli, Büyü, Canavarlar, Zayıftan Güçlüye, Webtoon Uyarlaması

2. Tsukimichi: Moonlit Fantasy 2

Tsukimichi: Moonlit Fantasy 2
Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu 2

Tsukimichi'nin ikinci sezonu.

Makoto Misumi, cesur bir savaşçı olarak alternatif bir dünyaya çağrılan sıradan bir liseli çocuktur. Ne yazık ki, dünya tanrıçası küçümseyerek ona "Yüzün çirkin" dedi, unvanını elinden aldı ve onu vahşi doğanın en uzak köşelerine sürgün etti. Makoto, vahşi doğada dolaşırken ejderhalarla, örümceklerle, orklarla, cücelerle ve insan olmayan diğer türlerle karşılaştı. Kendi dünyasından çevre farklılıkları nedeniyle Makoto artık büyü ve dövüşte olağanüstü güçler elde etmişti. Böylece çeşitli savaşlarla yüzleşerek bu dünyada hayatta kalır. Tanrılar ve insanlar tarafından terk edilen bir çocuğun isekai macerası!

Türleri: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantezi, Sistemli, Isekai, Büyü, Canavarlar, Aşırı Güçlü

3. Mato Seihei no Slave

Mato Seihei no Slave
Chained Soldier

Savaş fantezisi şeytani bir kapının Shuuki olarak bilinen canavarları serbest bıraktığı bir dünyada geçiyor. Özel bir şeftali ağacı insanlara özel güçler verebiliyor ama yalnızca kadınlara. Hikaye, Yuuki Wakura adındaki talihsiz bir çocuğun, şeftalinin gücünü kazanmış ve 7. Anti-Şeytan Takımının kaptanı olan Uzen Kyouka ile tanışmasıyla başlar.

Türleri: Aksiyon, Macera, Dram, Ecchi, Fantezi, Harem, Shounen, Şeytanlar, Efendi-Köle İlişkisi, Askeri, Süper güçler

4. Bottom-Tier Character Tomozaki 2nd STAGE

Bottom-Tier Character Tomozaki 2nd STAGE
Jaku-Chara Tomozaki-kun 2nd STAGE

Bottom-Tier Character Tomozaki'nin ikinci sezonu.

Tomozaki, Japonya'daki en iyi oyunculardan biridir ve ona göre, gerçek hayat en kötü oyunlardan biridir. Başarı için kesin kurallar yok, korkunç derecede dengeli ve hiçbir şey mantıklı değil. Ama sonra onun kadar iyi olan bir oyuncuyla tanışır ve ona başkalarından yararlanmayı öğretmeyi teklif eder...

Türleri: Komedi, Romantik, Shounen, Okul hayatı

5. The Wrong Way to use Healing Magic

The Wrong Way to use Healing Magic
Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata: Senjou wo Kakeru Kaifuku Youin

Sıradan bir lise öğrencisi olan Usato, eve giderken öğrenci konseyi başkanı Suzune ve sınıf arkadaşı Kazuki ile karşılaşır. Üçü de aniden sihirli bir çember tarafından yutulur ve başka bir dünyaya taşınır. Üçlü, bir krallığı şeytan kralın ordusundan kurtarmak için kahraman olarak çağrılmıştır; ancak yalnızca Suzune ve Kazuki, kahraman olmak için gereken niteliklere sahiptir. Usato ise yolculuk sırasında tesadüfen oradaydı. Ancak Usato'nun şifa veren bir büyücünün nadir yeteneklerine sahip olduğu keşfedildiğinde işler tersine döner. Kendini hayat kurtaran birliğin lideri Rose olarak tanımlayan bir kadın tarafından kaçırılır ve onun saflarına alınır.

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantezi, Shounen, Şeytanlar, Isekai, Büyü, Zayıftan Güçlüye

6. Classroom of the Elite 3rd Season

Classroom of the Elite 3rd Season
Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e 3rd Season

Classroom of the Elite'nin 3. sezonu.

Bu animenin orijinal Japonca adı: 'Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e'dir.

Anime son zamanlarda beğenilen animeler arasında kendini göstermektedir.

Animemiz, Japonyanın ayrıcalıklı bir Lise olan Kōdo Ikusei Lisesinde başlamaktadır. Bu okul birçok alanda yaptığı sınavlarla öğrenci kabul etmektedir. Okulun ABCD sistemi öğrencileri alt üst olarak derecelendirerek işleri kızıştırmaktadır. Okul her lise dönemi için(Lise 1, lise 2 gibi.) 4 sınıf bulundurmaktadır A, B, C ve D sınıfı. A sınıfı en iyiler yani elitler sınıfı olarak tanımlanır, D sınıfıySa en kötülerin sınıfı olarak tanımlanır.

Okuldaki ilk dersinizde hesaplarınıza sadece okul da kullanabilmeniz şartıyla yüklü miktarda para yatırılır ve bu durum ilk derste rehberlik hocanız tarafından açıklanır. Animemizin İlk bölümdeki konuşmasından anlayacağımız üzere özgürlüğüne düşkün biri olduğunu belli eden ana karakterimiz olan Ayanokōji Kiyotaka isimli bu karakterin D sınıfına düşmesiyle başlar.

Karakterimiz ise ilk başlarda farkında olmasa bile aslında A sınıfının başkanı ve aynı zamanda okulun Temsilcisinin kız kardeşi olan Suzune Horikita ile aynı sınıftadır.

!!!Spoiler Uyarısı!!!

Ayankoji, Suzune adlı kızı okulun kuytu bir yerinde Başkan ile beraber görür ve Ayanakoji'nin gelişini fark etmeyen temsilcimiz kız kardeşine sert bir şekilde vurmak üzereyken Ayankoji'nin bunu engellemesi ve bu olaydan sonra Suzune'nin Ayanakoji'yi ve onun geçmişini merak etmesiyle beraber, Ayanakojinin hayatına burun sokulmasından rahatsız olmasından dolayı Suzune'ye onu A sınıfına geçireceğini fakat hayatına burnunu sokmaması gerektiğini söylemesiyle olaylar başlar.

Türleri: Dram, Yatılı Okul, Psikolojik, Okul hayatı

7. The Unwanted Undead Adventurer

The Unwanted Undead Adventurer
Nozomanu Fushi no Boukensha

Yirmi beş yaşında bir maceracı olan Rentt Faina, on yıldır canavarları hackliyor. Ancak bu iş için çok fazla yeteneği olmayan Rentt, her gün az miktarda para karşılığında Slimeleri ve Goblinleri avlamak zorunda kalıyor. Ay'ın Yansıması Labirenti'nde keşfedilmemiş gibi görünen bir yol bulduğunda her şeyin değişmek üzere olduğunu bilmiyor. Ancak yolun sonunda onu bekleyen şey ne hazine ne de zenginliktir...

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantezi, Zindan, Büyü, Canavarlar, İskeletler, Zayıftan Güçlüye 

8. Shaman King: Flowers

Shaman King: Flowers

Shaman King (2011)'in 2. sezonu.

Büyük Şaman Dövüşünde bir sonraki Şaman Kralının taç giyme zamanı geldi. Yoh Asakura çok umutlu, iyi kalpli, gizli bir güce ve korkunç bir sırra sahip bir çocuktur. Artık tüm insanlığın kaderi, şimdiye kadar yaşamış en güçlü şamanla savaşmak zorunda olan Yoh ve arkadaşlarının ellerinde!

Türleri: Aksiyon, Macera, Shounen, Doğaüstü

9. Bloody Escape: Jigoku no Tousou Geki

Bloody Escape: Jigoku no Tousou Geki
Bloody Escape -Flight from Hell-, Estab-Life: Revengers' Road

İnsan deneyleri Kizaragi'yi bir cyborg'a dönüştürdükten sonra, kendisini birden fazla organizasyonun peşinde  olduğu bir durumda bulur: Tokyo'yu fethetmeye kararlı ölümsüz bir vampirler topluluğu, ölümsüz bir şövalyeler tarikatı ve liderlerinin öldürülmesinin intikamını almaya yemin etmiş bir grup Yakuza"Yaşamak için bir nedenim olmayabilir ama bu beni öldürmelerine izin vermem için bir neden değil." Kizaragi büyük kaçışını gerçekleştirmek için cyborg bedenini ve eşsiz "kanını" ve elinden gelen her şeyi kullanmak zorunda kalacak!!!

Türleri: Aksiyon, Bilim Kurgu

10. Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tame ni Ganbattemasu.

Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tame ni Ganbattemasu.

Çeşitli olaylar olduktan sonra Tanrı'dan bir yetenek aldım ve başka bir dünyaya reenkarne oldum! Üstün özelliklere sahip ailem tarafından gözetlenirken, süper sıradan ben diğer dünya hayatından tam anlamıyla keyif alıyordu. Tanrı'dan aldığım yeteneği kullanarak, fantastik hayvanları kabartıp okşayarak günlük bir yaşam sürdüm. Bazı şaibeli hareketler de var ama Allah'ın beni yönlendirdiği bir dönemde, hilebaz yoldaşlarımla çeşitli şeylerde elimden gelenin en iyisini yapacağım!

Türleri: Macera, Fantezi, Hayattan Kesitler, Isekai, İsekai Evcil Hayvanları

11. Sasaki and Peeps

Sasaki and Peeps
Sasaki to Pi-chan

Sasaki, yorgun kurumsal hayatını evcil bir serçe satın alarak renklendirdiğinde, kuşun aslında başka bir dünyadan reenkarnasyona uğramış bir bilge olacağını hiç düşünmemişti! Yeni kuş oda arkadaşı ona her türlü sihir numarasını öğretirken bu, Sasaki'nin komik ofis işinden kaçma şansı olabilir mi

Türleri: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantezi, Romantik, Shounen, Hayattan Kesitler, Ters İsekai, Doğaüstü, Webtoon Uyarlaması

12. Delicious in Dungeon

Delicious in Dungeon
Dungeon Meshi

Zindanın sağladığı yiyeceklerle nasıl hayatta kalacağını çözerken, kayıp ekip üyelerini kurtarma görevinde olan maceracı grubununu arayan kişilerin hikayesi! Genç maceracı Laios ve grubu, zindanın derinliklerindeki bir ejderhanın saldırısına uğrayıp şiddetli bir şekilde saldırıya uğradılar, grup tüm parasını ve erzakını kaybeder. Hemen evlerine geri dönmek istiyorlar ama tek bir sorun var: Ellerinde yiyecek ya da madeni para olmadan yola çıkarlarsa, açlarından ölürler!  Ancak Laios'un aklına harika bir fikir gelir: "Hadi canavarları yiyelim!Balçıklar, basiliskler, taklitler ve hatta ejderhalar... hiçbiri zindanlarda gezinen bu gurmelerin iştahından güvende değil!

Türleri: Macera, Komedi, Fantezi, Seinen, Yemek pişirmek, Zindan, Sistemli

13. The Witch and the Beast

The Witch and the Beast
Majo to Yajuu

Ashaf: Yumuşak dilli, narin yüz hatlarına sahip bir adamdır, sırtına sarılı bir tabut ve kara kargalardan oluşan bir görüntüsü vardır. Guideau: Uzun dişleri ve bir canavarın gözleri olan vahşi, şiddetli bir kızdır. Bu uğursuz çift bir gün bir kasabada bir cadının esaretinde olan bir yerde ortaya çıkarlar; dövmeli vücudunda sihir dolaşan ve kasaba halkını onun kahramanları olduğuna ikna eden bir hükümdar. Ancak Ashaf ve Guideau işin iç yüzünü biliyor. Tek bir inanca göre yaşıyorlar: "Bir cadı nereye giderse, onu yalnızca lanetler ve felaketler takip eder." Hesaplaşmaları gereken hesapları var ve ister öfkeli mafya ister ordu garnizonu olsun, yollarına çıkan herkesi ortadan kaldırmaktan çekinmeyecekler.

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantezi, Seinen

14. Kingdom 5. Sezon

Kingdom 5. Sezon

Kingdom animesinin 5. sezonudur.

Shin ve Hyou, Qin krallığında savaş yetimleridir. Hyou'nun bir bakan tarafından yakalandığı güne kadar savaş alanında kendilerini kanıtlamanın hayalini kuruyorlardı. Çocuk kaçmayı ve köyüne dönmeyi başarır ancak ağır yaralanır. Shin daha sonra Hyou'ya ürkütücü derecede benzeyen gizemli bir gençle tanışır; bir gün imparator olacak bir çocuk!

Türleri: Aksiyon, Dram, Seinen, Antik Çin, Tarihi, Siyasi, Savaş

15. Hokkaido Gals Are Super Adorable!

Hokkaido Gals Are Super Adorable!
Dosanko Gyaru wa Namaramenkoi

Lise öğrencisi Tsubasa, Hokkaido'daki Kitami Şehri'ne taşınır ve burada bir otobüs durağında bir "kız" ile tanışır. Onun dondurucu soğuğa rağmen beyaz kar manzarasının önünde çıplak ayakla tek başına ayakta durmasının görüntüsü kalbini ele geçiriyor.

Türleri: Komedi, Ecchi, Romantik, Shounen, Kırsal kesim, Okul hayatı, Öğrenci Transferi

16. Banished from the Hero's Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside 2nd Season

Banished from the Hero's Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside 2nd Season
Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party o Oidasareta node, Henkyou de Slow Life Suru Koto ni Shimashita 2nd Season

Red bir zamanlar dünyayı Öfkeli İblis Lordu Taraxon'un kötü güçlerinden kurtarmayı amaçlayan güçlü bir grup olan Kahraman partisinin bir üyesiydi. Ta ki arkadaşlarından biri onu dışarı atana kadar. Sınırda rahat bir yaşam sürmeyi uman Red'in yeni hedefi bir eczane açmaktır. Ancak eski hayatının sırrını saklamak sandığı kadar basit olmayabilir. Özellikle geçmişinden bir maceracı olan güzel Rit ortaya çıkıp onun yanına taşınmak istediğinde!

Türleri: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantezi, Romantik, Hayattan Kesitler, Kırsal kesim, Şeytanlar 

17. The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash

The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash
Saijaku Tamer wa Gomi Hiroi no Tabi wo Hajimemashita.

Ivy'nin günlük hayatı, diğer çocukların yaşadığı huzurlu, sıradan çocukluktan çok farklı. Başka bir dünyadaki geçmiş yaşamına dair anıları var ve beş yaşındayken ebeveynlerinin utancına rağmen yalnızca tek bir düşük seviyeli beceriye sahip olduğunu öğreniyor: son derece zayıf slime'ları evcilleştirmek. Ailesi tarafından istenmeyen çocuk, yakındaki bir ormanda yaşamaya başlar ve köyünün yerel falcısının yardımıyla kendi başına hayatta kalmayı öğrenir. Ancak birkaç yıl sonra yaşlı kadının talihsizliğinden Ivy'nin "yıldızsız" varlığı sorumlu tutulunca çocuk öldürülmemek için kaçmak zorunda kalır. Bir gün Ivy, Sora adını verdiği nadir bir balçıkla karşılaşıncaya kadar, atılmış eşyaları toplayıp satabildiğini satarak kasabadan şehre gider. Genç kızı ve sümüksü yeni arkadaşını hangi maceralar bekliyor?

Türleri: Macera, Komedi, Fantezi, Shounen, Sistemli, Isekai, 

18. My Instant Death Ability Is So Overpowered, No One in This Other World Stands a Chance Against Me! ΑΩ

My Instant Death Ability Is So Overpowered, No One in This Other World Stands a Chance Against Me! ΑΩ
Sokushi Cheat ga Saikyou Sugite, Isekai no Yatsura ga Marude Aite ni Naranain desu ga. ΑΩ

Bir okul gezisinde tam bir kaos ve katliamla karşı karşıya kalan Yogiri Takatou, sınıfındaki herkesin başka bir dünyaya taşındığını keşfeder! Bir şekilde tüm bu zorlu süreç boyunca kendisi uyumayı başarmıştı ve Hediyeyi, yani onları taşımak için ortaya çıkan gizemli bir Bilgenin diğerlerine bahşettiği güçleri kaçırmıştı. Daha da kötüsü, o ve başka bir sınıf arkadaşı arkadaşları tarafından acımasızca terk edildiler ve yakındaki bir ejderhanın dikkatini dağıtmak için yem olarak bırakıldılar. Ölme düşüncesi pek canını sıkmasa da isteksizce yalnız arkadaşını korumaya karar verir. Sonuçta, Seviyesi 1000'in altında olan bir canavarın, tek bir düşünceyle Anında Ölüm'ü çağırmaya yönelik gizli gücüne karşı onların hiç şansı yok! Eğer onu kullanma zahmetine girecek kadar uzun süre uyanık kalabilirse, yani...

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantezi, Shounen, Hileler, Isekai, Büyü, Aşırı Güçlü Ana Karakterler

19. Tales of Wedding Rings

Tales of Wedding Rings
Kekkon Yubiwa Monogatari

Satou'nun en iyi arkadaşı Hime ona taşınacağını söyleyince oda onu takip etmeye karar verir. Başka bir dünyada düğününü mahveden adam, aniden onu öpünce damat oluveriyor! Kehanet, kocasının kaderinde Yüzük Kralı olacağını, dünyayı Abisal Kral'dan kurtaracak muazzam güce sahip bir kahraman olacağını belirtiyor! Satou bu mücadeleye hazır mı, yoksa yeni evliliği daha başlamadan bitecek mi?

Türler: Aksiyon, Macera, Dram, Ecchi, Fantezi, Harem, Romantik, Seinen, Çocukluk arkadaşı, İsekai

20. Mr. Villain's Day Off

Mr. Villain's Day Off
Kyuujitsu no Warumono-san

Başka bir gezegenden gelen bir Kötü Organizasyon Dünya'yı ele geçirmeye çalışıyor. Bu organizasyondan "General" adlı bir dünya dışı yaratık, her gün Dünya'nın savunucularına karşı bir ölüm kalım savaşında yorulmadan savaşıyor! Ancak bugün onun izin günü.

Türleri: Komedi, Hayattan Kesitler, İnsan Olmayan Kahramanlar, Doğaüstü 

21. Surgeon Elise

Surgeon Elise
Gekai Elise

Jihyun tıbbi becerisinin zirvesinde olan usta bir cerrahtır. Geçmiş yaşamındaki günahların kefareti için hayat kurtarmayı hayatının misyonu haline getirmiştir, ancak uçağı Pasifik'in ortasına düştüğünde hayalleri suya düşer. Jihyun uyandığında kendini, kendi trajik sonunu getiren bir kızın kibirli kabusu Elise de Clarence olarak ilk hayatında bulur. Ancak yeni Elise'in işleri yoluna koymak için hâlâ zamanı var; yeni edindiği tıbbi bilgilerle, yenilenmiş Elise trajik ilk hayatındaki yanlışları düzeltmeye koyuluyor!

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantezi, Shounen, Hileler, Isekai, Büyü, Aşırı Güçlü Ana Karakter, Fantezi, Romantik, Doktorlar, Siyasi, Reenkarnasyon

22. Gushing over Magical Girls

Gushing over Magical Girls
Mahou Shoujo ni Akogarete

"Merhaba, ben Hiiragi Utena. Ben normal, büyülü kızları seven bir ortaokul kızıyım - ya da en azından öyleydim, ama sonra birdenbire konuşan bir maskot ortaya çıktı ve bana büyü yaptı! Şimdi benim şansıma sevgili büyülü kızlarıma kötü adam olarak katılmak mı düştü? Durun, kıyafetimde bir sorun var! Bu olamaz! Bu utangaç büyülü kız hayranının sadist bir dominatrix'e dönüşmesini izleyin! İyi ve kötü çarpıştığında, kazanan kim olacak? teslim olan kişi sen misin?!"

Türleri: Aksiyon, Komedi, Fantezi, GL, Büyülü Kız, Seinen, Yuri, Fetiş, Büyü

23. Metallic Rouge

Metallic Rouge

İnsanların ve androidlerin bir arada yaşadığı bir dünyada Rouge, ortağı Naomi ile Mars'ta bir görevde olan bir android kızdır. Görev, hükümete düşman olan dokuz yapay insanı öldürmektir.

Türleri: Aksiyon, Androidler

24. Villainess Level 99: I May Be the Hidden Boss but I'm Not the Demon Lord

Villainess Level 99: I May Be the Hidden Boss but I'm Not the Demon Lord
Akuyaku Reijou Level 99: Watashi wa Urabosu Desu ga Maou de wa Arimasen

"Kötü Kadın Eumiella"ya reenkarne oldum. Ana hikayede Eumielle yalnızca bir yan karakterdir, ancak sondan sonra, yüksek istatistikleriyle Kahramanlarla eşdeğer bir karakter olan Gizli Patron olarak hikayeye yeniden giriyor!! Oyuncumun ruhunda bir ateş yakıyorum ve ailemin topraklarında tek başıma kalmanın avantajını kullanarak antrenman yapıyorum! Ve eğitimimin sonunda... Akademiye girdiğimde 99. seviyeye ulaşmayı başardım. Günlerimi olabildiğince göze çarpmadan ve huzur içinde geçirmeyi planlamış olsam da, okula girdikten kısa bir süre sonra, Kadın Kahramanlar ve tarafından "Şeytan Lordu" olduğumdan şüpheleniliyor...?

Türleri: Fantezi, Josei, Romantik, Sistemli, Isekai, Büyü, Aşırı Güçlü Ana Karakterler, Okul hayatı,

25. Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru

Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru

Masatora Akutsu çok uzak bir yerden, daha doğrusu Cehennem'den, Japonya'daki sınıfa yeni transfer oldu. Akutsu, Cehennem güçlerini işgalci Cennet ordusuna karşı savaşmaya motive edebilecek birini bulmak için Dünya'ya gelen bir iblis. Gözünü hemen sınıf arkadaşlarından biri olan nazik ve güzel Lily Amane'e diker, ancak Lily'nin kendine ait bazı sırları olduğu ortaya çıkınca aklını başından alır!

Türleri: Komedi, Romantik, Melekler ve Şeytanlar, Okul hayatı, Doğaüstü, Öğrenci Transferi

26. A Sign of Affection

A Sign of Affection
Yubisaki to Renren

Yuki, dünyası arkadaşları, sosyal medya ve en son indirimler etrafında dönen tipik bir üniversite öğrencisidir. Ancak trende şans eseri bir karşılaşma, bir arkadaşının arkadaşı ve öğrenci arkadaşı Itsuomi-san ile tanışınca dünyası genişlemeye başlar. Ama Itsuomi-kun üç dil konuşabiliyor olsa da işaret dili onlardan biri değil. İkisi aralarında filizlenen duyguları iletmeyi öğrenebilir mi?

Türleri: Romantik, Shoujo, Hayattan Kesitler, Engelli Yaşamı

27. 7th Time Loop: The Villainess Enjoys a Carefree Life Married to Her Worst Enemy!

7th Time Loop: The Villainess Enjoys a Carefree Life Married to Her Worst Enemy!
Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, Moto Tekikoku de Jiyuu Kimama na Hanayome Seikatsu wo Mankitsusuru

Bir kez reenkarne olmanın önemli olduğunu düşünüyorsanız yedi kez olmayı bir izleyin. Mütevazı bir eczacıdan savaş halindeki şövalyeye kadar Rishe birçok hayat yaşadı. Bu sefer lüksün kucağında yaşamaya kararlı ama tek bir sorun var. Abartılı hayallerini gerçekleştirmek için önceki hayatlarından birinde onu öldüren prensle evlenmek zorundadır! Bu hedefe ulaşmak için birden fazla yaşam boyunca geliştirdiği becerilerin her birini kullanması gerekecek!

Türleri: Aksiyon, Fantezi, Romantik, Hayattan Kesitler, Zaman döngüsü, Zaman yolculuğu

28. Sengoku Youko

Sengoku Youko

Youko Tama ve onun küçük üvey kardeşi Jinka Sendou, barışı korumak ve kötülükle savaşmak için Sengoku dönemi Japonya'sında seyahat eden iki şeytan kardeştir. Korkak bir kılıç ustası olan Hyoudou Shinsuke'nin de katılımıyla karşılaştıkları insanlar, gördükleri yerler ve savaştıkları yaratıklar efsane olacak!

Türleri: Aksiyon, Macera, Komedi, Dram, Romantik, Shounen, Şeytanlar, Feodal Japonya, Tarihi, Doğaüstü

29. Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!

Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!
30-sai made Doutei dato Mahou Tsukai ni Nareru Rashii

Otuz yaşında bir bakire olan Adachi, dokunduğu insanların zihinlerini okuyabilen sihirli bir güce sahip olduğunu keşfeder. Ne yazık ki bu yetenek onu nasıl iyi kullanacağını bilmediği için perişan ediyor! Daha da kötüsü, Adachi kazara çok becerikli ve yakışıklı meslektaşının aklını okuduğunda adamın Adachi'ye sırılsıklam aşık olduğunu keşfeder! 

Türleri: BL, Komedi, Fantezi, Romantik, Shounen-ai, Yetişkin Çiftler, İş arkadaşları, olgun romantizm, Psişik güçler, Romantik Komedi

30. The Strongest Tank’s Labyrinth Raids: A Tank with a Rare 9999 Resistance Skill Got Kicked from the Hero’s Party

The Strongest Tank’s Labyrinth Raids: A Tank with a Rare 9999 Resistance Skill Got Kicked from the Hero’s Party
Saikyou Tank no Meikyuu Kouryaku: Tairyoku 9999 no Rare Skill-mochi Tank Yuusha Party wo Tsuihou Sareru

Rud, Kahraman Partisinin bir tankıdır ve tarihteki en yüksek savunmaya sahip olduğu söylenir. Parti sıklıkla labirent baskınları yapıyor ama Rud için bu, bir baskından çok daha fazlası anlamına geliyor. Sevgili kız kardeşinin hastalığını iyileştirmek için o labirentlerde saklı olabilecek, dilekleri gerçekleştiren hazineyi arıyor. Ancak bir gün kibirli kahraman, başarısız bir baskın girişiminin ardından onu partiden kovar ve suçu, etkilerini henüz bilmediği becerilerine bağlar. Gidecek başka yeri ve yapacak hiçbir şeyi olmadığından kız kardeşinin beklediği memleketine dönmeye karar verir. Oraya giderken bir canavarın saldırısına uğrayan bir kızı kurtarır. Beklenmedik bir şekilde bu kızın "Değerlendirme" adı verilen son derece nadir bir yeteneği vardır. Rud, yeteneği sayesinde, çok güçlü becerilere dönüşen bilinmeyen becerilerinin ardındaki gerçeği keşfedebiliyor. 9999'luk savunma ve güçlü becerilerle en güçlü tank Rud'un macerası böylece başlıyor!

Türleri: Aksiyon, Macera, Fantezi, Shounen, Zindan, Sistemli, Loncalar, Büyü, Ortaçağa ait, Canavarlar

31. 2024'te çıkacak animeler tam liste!

2024 Yılının Kış Sezonunda Çıkacak Animeler Tam Liste!

  1.  Solo Leveling
  2. Mato Seihei no Slave
  3. Bottom-Tier Character Tomozaki 2.Sezon
  4. The Wrong Way to use Healing Magic
  5. Classroom of the Elite 3.Sezon
  6. The Unwanted Undead Adventurer
  7. Shaman King: Flowers
  8. Bloody Escape: Jigoku no Tousou Geki
  9. Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tame ni Ganbattemasu.
  10. Sasaki and Peeps
  11. Delicious in Dungeon
  12. The Witch and the Beast
  13. Kingdom 5. Sezon
  14. Hokkaido Gals Are Super Adorable!
  15. Banished from the Hero's Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside 2. Sezon
  16. The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash
  17. My Instant Death Ability Is So Overpowered, No One in This Other World Stands a Chance Against Me! ΑΩ
  18. Tales of Wedding Rings
  19. Mr. Villain's Day Off
  20. Surgeon Elise
  21. Gushing over Magical Girls
  22. Metallic Rouge
  23. Villainess Level 99: I May Be the Hidden Boss but I'm Not the Demon Lord
  24. Oroka na Tenshi wa Akuma to Odoru
  25. A Sign of Affection
  26. 7th Time Loop: The Villainess Enjoys a Carefree Life Married to Her Worst Enemy!
  27. Sengoku Youko
  28. Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!
  29. The Strongest Tank’s Labyrinth Raids: A Tank with a Rare 9999 Resistance Skill Got Kicked from the Hero’s Party
  30. Tsukimichi: Moonlit Fantasy 2