2023 Yılında Çıkacak Kaçırmamanız Gereken 15 Anime!

2023 yılında yeni çıkacak veya yeni sezonu gelecek animeleri merak ediyor musunuz? Hal böyleyken yeni yılın yeni sezonunun yeni animeleri de kaçınılmaz bir halde bizlere sunulacak. İşte bu yüzden sizlere 2023 yılının en beklenen animeleri ve animelerinin yeni sezonlarını çıkış tarihleriyle birlikte derledim. Geçelim 2023 yılında çıkacak animelere!

15. NieR Automata – 7 Ocak

15. NieR Automata – 7 Ocak

Nier: Automata, PlatinumGames tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan popüler aksiyon rol yapma oyunu “NieR: Automata”ya dayanan yakında çıkacak olan bir animedir. Oyun, Drakengard serisinin bir parçasıdır ve 2010 yılının video oyunu Nier'in devamı niteliğindedir. A-1 Pictures tarafından üretilecek olan animenin 8 Ocak'ta yayınlanması planlanıyor.(ve yayınlandı)

Bu oyun tabanlı anime , uzaylılar tarafından yaratılan makineler ile insan yapımı androidler arasındaki bir hükümdarlık savaşı sırasında geçiyor, hikaye, savaş androidi 2B, tarayıcı android 9S ve haydut prototip A2'nin hikayesini takip ediyor. Hikaye birkaç felsefeye de atıfta bulunuyor ve hayatta değer bulma temalarını ve insanların öldürme nedenlerini bizlere sorgulatıyor.

14. Tokyo Revengers 2. Sezon – 8 Ocak

14. Tokyo Revengers 2. Sezon – 8 Ocak

Tokyo Revengers, Ken Wakui tarafından yazılan orijinal mangadan yeni yüzleri karşımıza çıkararak ikinci sezonuyla bu kış geri dönecek. İlk sezonda sona eren bir uçurumun ardından hayranları, Takemichi'nin ölü mü yoksa diri mi olduğunu merakla bekliyor ve 2. sezon bu gizemin gerçeğini ortaya çıkaracak.

Tokyo Revengers 2. Sezon, Tokyo Manji için büyük bir tehdit oluşturan Black Dragons çetesini tanıtan "Noel Hesaplaşması"da karşımıza çıkaracak Taiju Shiba (Hakkai'nin ağabeyi) liderliğindeki Black Dragons çetesinin 10. nesli, her iki grubun da üstünlüğüne karar vermek için Tokyo Manji çetesiyle karşı karşıya gelir.

13. Vinland Saga 2. Sezon – 9 Ocak

13. Vinland Saga 2. Sezon – 9 Ocak

Bu yılki tüm geri dönüşler arasında Vinland Saga 2. Sezon, 2023'te anime izleyicileri için tartışmasız en iyi hediye. Animemiz, Studio MAPPA'nın çabaları sayesinde 3 yıllık uzun bir aradan sonra nihayet en çok beklenen devam serisine kavuşuyor. . İlk sezon, Thorfinn'in karakter gelişimi için bir sonsöz görevi görürken, gerçek destan daha yeni başlıyor.

Vinland Saga'nın ikinci sezonu, Askeladd'ın infazıyla varoluş amacını çaldığı için yeni kral Canute'ye saldırdığı için Thorfinn'in köleliğini karşımıza sunan manganın “Slave Arc” kısmını takip ediyor. Hikaye, bunun ötesinde birkaç hikaye arc'ıyla da ilerleyecek ve sonunda Vinland'a yapılan bir keşif gezisiyle sonuçlanacaktır.

12. Black Clover Filmi– 31 Mart

12. Black Clover Filmi– 31 Mart

Black Clover: Sword of the Wizard King” popüler shōnen serisi Black Clover'a dayanan yeni bir anime filmi. Bu, serinin ilk filmi ve 31 Mart 2023'te Japon sinemalarında gösterime girecek. Aynı gün, uluslararası izleyiciler için dünya çapında Netflix'te de yayınlanacak.

Dizinin yaratıcısı Yuki Tabata, filmi kendisi yönetiyor ve hikayenin anlatımına da dahil oluyor. Hayranlar filmin konusuna şüpheyle yaklaşsa da, filmin ana oyuncu kadrosunun yer alacağı ve önceki Büyücü Kral Konrad merkezli tamamen orijinal bir hikaye olacağı Netflix tarafından şimdiden doğrulandı. Görelim bakalım nasıl olacak.

11. Dr. Stone 3. Sezon – Nisan Ayında

11. Dr. Stone 3. Sezon – Nisan Ayında

Dr. Stone'un en çok beklenen üçüncü sezonu “Dr. Stone: New World" Nisan 2023'te çıkış yapacak. Riichiro Inagaki tarafından yazılan ve Güney Koreli sanatçı Boichi tarafından çizilen üçüncü sezon, "Stone Wars"ın doğrudan devamı niteliğinde olacak.

Bilim Krallığı, küresel taşlaşmanın nedenini daha iyi anlamak için dünyayı dolaşabilecek bir gemi inşa etmeye çalışırken yeni sezon da Ryusui'nin sadık uşağı François da dahil olmak üzere yeni karakterlerin ve mekanların animeye eklendiği görülecek.

10. Hell’s Paradise – Nisan Ayında

10. Hell’s Paradise – Nisan Ayında

Studio MAPPA bu yıl çok meşgul olacak çünkü 2023'te yakında çıkacak birçok anime kendi yapımlarına ait ve korku-macera fantastik animesi “Hell's Paradise” da bunlardan biri. Japonya'nın Edo döneminde geçen dizi, seçkin bir shinobi suikastçısı olan Gabimaru the Hollow'u konu alıyor.

Bir suikast görevi sırasında yakalanan Gabimaru idam cezasına çarptırılır, ancak insanüstü vücudu nedeniyle hiçbir şey onu öldüremez. Mutlak kararlılığını gören Shogunate, cennet ve cehennemin sadece bir kıl kadar uzakta olduğu “Cehennem Cenneti” adlı gizemli bir adada yaşam iksirini bulması halinde ona tüm suçlarından affedilme şansı sunuyor. Hikaye böyle başlıyor.

9. Demon Slayer 3. Sezon –Nisan Ayında

9. Demon Slayer 3. Sezon –Nisan Ayında

Demon Slayer serisinin varlığı olmadan 2023 eksik kalır ve hayranlarını yanlızlığa terketmemek için Ufotable, Nisan 2023'te animenin üçüncü sezonuyla geliyor. "Kılıç Ustası Köyü" arcı üçüncü sezon olarak bizlere sunulacak. Tanjiro'nun Eğlence Bölgesi olayından sonraki yolculuğu. En önemlisi, Yukarı Ay toplantısı gelecek sezon gerçekleşecek.

Tanjiro, kırık kılıcını değiştirmek için Kılıç Ustası Köyü'ne gider ve burada Mitsuri Kanroji (Aşk Hashira) Muichiro Tokito (Sis Hashira) ve Genya Shinazugawa ile tanışır. O vardığında, Oniki Kizuki'den Üst Sıralar dördü ve beşi, köye koordineli bir saldırı başlatır. Zenitsu ve Inosuke'nin yokluğunda Tanjiro, Üst Sıralar ile bir ölüm kalım savaşında iki Hashira'ya katılır.

8. Mashle: Magic and Muscles – Nisan Ayında

8. Mashle: Magic and Muscles – Nisan Ayında

Mashle: Magic and Muscles, 2023'te JK Rowling'in dünyaca ünlü “Harry Potter”ına benzer okul hayatı ve büyücülük etrafında geçen bir reşit olma zamanınıda içeren komedi animesidir. Hajime Komoto tarafından yazılan ve çizilen Mashle, bireyin toplum içindeki konumunun sihrin gücü ve becerisiyle tanımlandığı büyülü bir dünya etrafında dönüyor.

Sonuç olarak, kanında bir gram bile büyü gücü olmayan Mash Burnedead bu dünyaya uyum sağlamakta zorlanıyor. Ancak, üvey babasıyla huzurlu bir hayat yaşamaya karar verir ve bunun için yalnızca Easton Magic Academy'nin istisnai öğrencilerine verilen bir İlahi Vizyoner unvanı olması gerekir. Hiçbir sihre sahip olmamasına rağmen Mash, hayatta kalmaya ve dünyaya kasların sihri yenebileceğini göstermeye kararlı bir şekilde sihir okuluna gider. Kısacası expekto patronus baba yorgunus.

7. Jujutsu Kaisen 2. Sezon – Temmuz Ayında

7. Jujutsu Kaisen 2. Sezon – Temmuz Ayında

Serinin devamı 2023'ün en çok beklenen animeleri arasında olduğu için Jujutsu Kaisen hayranları da biraz aksiyona hazırlıklı olmalı. Birkaç ay önce Studio MAPPA, animenin bu yıl Temmuz ayında geri dönüş yapacağını duyurdu.

Jujutsu Kaisen'in ikinci sezonu, Jujutsu Tech'in Gojo ve Geto'nun en iyi arkadaşlar olduğu zamanlardaki geçmiş olaylarını gösteren “Gojo'nun Geçmişi” arc'ı bizlere sunulacak. Buna ek olarak, izleyiciler ayrıca bir diğer en güçlü Jujutsu Kaisen karakterinden olan Toji Fushigoro ile tanıştırılacak ve büyük ihtimalle “Shibuya Olayı Arc”a da bir göz atabileceğiz.

6. Bleach: Thousand-Year Blood War Arc Part 2 – Temmuz Ayında

6. Bleach: Thousand-Year Blood War Arc Part 2 – Temmuz Ayında

Bleach Thousand-Year Blood War son arkın ilk bölümünü kısa bir süre önce bitirdi ancak animenin ikinci bölümünün Temmuz 2023'te çıkış yapması planlandığı için serinin sonu değil. Bleach TYBW'nin hikayesi şöyle: Soul Society, içi boş sistemin dengesini korumak için 1000 yıl önce tüm Quincy ırkını yok etti.

Ancak Hollow kaybolmaları ve toplu katliamları içeren çeşitli olaylar meydana gelmeye başladıktan sonra, Quincy'nin hala hayatta olduğunu fark etmeye başlarlar. Kurucuları tarafından yönetilen Yhwach the Quincy, güçlerini geri toplamaya başlar ve diğer boyutların ve Ruh Sarayının kaderini belirleyecek olan Ruh Topluluğuna karşı savaş ilan eder.

5. Solo Leveling - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

5. Solo Leveling - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

Güney Koreli manhwa Solo Leveling'in anime uyarlaması da 2023'te çıkış yapacak ve hayranlar animesini izleyecekleri için çok memnun. A-1 Pictures tarafından üretilen Solo Leveling, öldürülmemek için canavar zindanlarına baskın yapmak gibi tehlikeli bir işe giren, tüm insanlığın en zayıf avcısı, E-Seviye avcısı Sung Jin-Woo'nun hayatını anlatıyor.

Ne yazık ki, annesinin hastane faturaları, kız kardeşinin okul harcı ve iş bulma ihtimalinin olmaması yüzünden, hayatını tehlikeye atmaya devam etmekten başka seçeneği yoktur. Ancak bir gün bir lonca operasyonu sırasında Jin-Woo, hayatını alt üst eden ve ona seviye atlama gücü veren trajik bir durumla karşılaşır.

4. Mushoku Tensei 2. Sezon - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

4. Mushoku Tensei 2. Sezon - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

'İşsiz Reenkarnasyon' olarak da adlandırılan Mushoku Tensei, parası bitince evinden atılan 34 yaşındaki bakire işsiz bir adamın hikayesini anlatıyor. Pişmanlıktan başka hiçbir şeyinin olmadığı bir hayatın eşiğindeyken, bir trafik kazasında aniden ölür. Daha sonra, Rudeus Greyrat adıyla gittiği yeni bir dünyada, bir bebek olarak reenkarne olur.

Kılıçlar ve büyücülükle dolu bir dünyada, hayatını pişmanlık duymadan yaşamaya ve önceki hayatından edindiği bilgileri en iyi şekilde kullanmaya karar verir. Rudeus'un hayattaki ikinci şansı başlarken, bir yandan büyü becerilerini geliştirirken bir yandan da bu yeni fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışır. Mushoku Tensei'nin ikinci sezonunun da 2023'te çıkması planlanıyor.

3. Rurouni Kenshin –Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

3. Rurouni Kenshin –Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

Klasik 90'lar animesi Rurouni Kenshin'in anime versiyonu, 2023'te herkesin dört gözle beklemesi gereken bir şey. Anime, yapımına yardım ettiği Restorasyon çağında becerisi ve gaddarlığı neredeyse efsanevi hale gelen Hitokiri Battousai olarak bilinen bir Ishin suikastçısını konu alıyor. Bununla birlikte, savaş zamanı sona erdiğinde kendisi iz bırakmadan ortadan kaybolmuştu, ancak on bir yıl sonra gezgin bir kılıç ustası Himura Kenshin olarak yeniden ortaya çıktı.

Şimdi Kamiya Kaoru adında ateşli bir hatun tarafından yönetilen bir kenjutsu dojo'da kalan ve yeni arkadaşlarıyla çevrili Himura, aldığı canların kefaretini ödemek için zayıfları öldürmeden koruma yeminini gerçekleştirmeye çalışıyor. Ancak bu yeminin sınanması uzun sürmez ve geçmişinin gölgeleri ona ve değer verdiği herkese musallat olmak için geri döner.

2. Spy × Family 2. Sezon - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

2. Spy × Family 2. Sezon - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

Spy × Family, 2023'te iki büyük anime projesiyle hayran kitlesini genişletmeye hazır; ikinci sezon ve bir film. Anime, Doğu-Batı barışını engellemek için çok gizli bir görevle görevlendirilen bir casus olan Twilight'ı konu alıyor. Bunu başarmak için, bir hafta içinde bir aile kurmak ve hedefi olan Donovan Desmond'un oğlunun gittiği prestijli okulun sosyal toplantısına sızmakla görevlendirilir.

Psikiyatrist "Loid Forger" kılığına giren Twilight, görevi için en uygun aileyi bulmaya koyulur. Ancak tanıştığı kızı Anya'nın insanların aklını okuyabilen bir esper olduğu ve karısı Yor'un bir suikastçı olduğu ortaya çıkar! Artık dünya barışı bu dramatik ailenin ellerine emanet edilmiştir. Gerçek kimliklerini açıklamadan, görevi yolunda tutarken birlikte yaşamak zorundadırlar.

1. Attack on Titan: The Final Season Part 3 - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

1. Attack on Titan: The Final Season Part 3 - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı

Hajime Isayama'nın eleştirmenlerce beğenilen “Attack On Titan”ı, anime hakkındaki nihai kararını 2023'te verecek. Son sezon neredeyse üç yıl boyunca üç bölüme ayrılmış olsa da, hayranlar yaklaşan sonuca tanık olmak için hala koltuklarının ucundalar. en sevdikleri şovdan.

Studio MAPPA, son bölüm için bir yayın tarihi açıklamadı, ancak bu yıl yayınlanacağı kesin olarak bildiriliyor. Attack On Titan'ın son bölümü, Paradis ve Marley halkının 4. Sezon 2. Bölüm'de Eren tarafından başlatılan Gürleme'den sağ çıkmak için farklılıklarını bir kenara bıraktığını görecek. Bence Eren haklı agalar.


2023'te çıkacak yukarıdaki animelerden hangisi sizi en çok heyecanlandırıyor?

 Düşüncelerinizi yorum yapmaktan çekinmeyin ve yukarıda sıralananlar gibi başka animeler tavsiye ettiğinizden emin olun, ayrıca bu makaleyi otaku arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın.


OKUMAYA DEVAM ET

İntikam ve İhanet Temalı 15 Harika Anime Önerisi!

2023 Yılında Çıkacak En İyi Animeler Tam Liste

  1. NieR Automata – 7 Ocak
  2. Tokyo Revengers 2. Sezon – 8 Ocak
  3. Vinland Saga 2. Sezon – 9 Ocak
  4. Black Clover Filmi– 31 Mart
  5. Dr. Stone 3. Sezon – Nisan Ayında
  6. Hell’s Paradise – Nisan Ayında
  7. Demon Slayer 3. Sezon –Nisan Ayında
  8. Mashle: Magic and Muscles – Nisan Ayında
  9. Jujutsu Kaisen 2. Sezon – Temmuz Ayında
  10. Bleach: Thousand-Year Blood War Arc Part 2 – Temmuz Ayında
  11. Solo Leveling - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı
  12. Mushoku Tensei 2. Sezon - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı
  13. Rurouni Kenshin –Tam Tarih Henüz Açıklanmadı
  14. Spy × Family 2. Sezon - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı
  15. Attack on Titan: The Final Season Part 3 - Tam Tarih Henüz Açıklanmadı