2022 Kış Sezonunda Yeni Çıkacak Olan 20 Anime!

2022 bize süratle yaklaşmakta, hal böyleyken yeni yılın yeni sezonunun yeni animeleri de kaçınılmaz bir halde bizlere sunulacak. İşte sizlere 2022 yılının kış aylarında çıkması planlanan ve duyurulan tamı tamına 20 daha yeni çıkacak anime önerisi!

1. Sasaki to Miyano

Sasaki to Miyano

Miyano, günlerini Yaoi çizgi romanlarını okuyarak geçirir - ta ki bir tesadüf eseri üst sınıfı Sasaki ile bir karşılaşmaya kadar. Alçak gönüllü küçüğünün ilgisini çeken suçlu Sasaki, onunla yakınlaşmak için elinden gelen her fırsatı kullanır…

Kategoriler: BL, Romantizm, Shounen-Ai, Okul Hayatı

2. Shikkaku Mon no Saikyou Kenja

Shikkaku Mon no Saikyou Kenja

Gücü, doğduğu büyülü armayla sınırlandırılmış olan dünyanın en güçlü bilgesi Mathias, en güçlü olmak için reenkarnasyonun gerekli olduğuna karar verir. Küçük bir çocuk olarak yeniden doğuşunun ardından, Mathias ilk denemesinde büyülü savaş için en uygun arma ile doğduğunu keşfetmekten heyecan duyar! Ne yazık ki, içine doğduğu dünyanın sihir konusunda son derece düşük standartları var ve herkes onun çöp bir arması olduğunu ve başarısızlığa mahkûm olduğunu düşünüyor! Şimdi herkesin yanıldığını kanıtlamak Mathias'a kalmış…

Kategoriler: Komedi, Fantezi, Harem, Shounen, Şeytanlar, Büyü, Reenkarnasyon, Okul Hayatı

Önerilen: 2022 Nisan Ayında Çıkacak Olan 10 Kaliteli Anime!

3. Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja

Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja

Sakimori Kagami, uzun süredir yoğun bir şekilde oynadığı bir VRMMORPG olan Arch Earth Online dünyasında uyandı. Oyuna en son girişinde karakter tipinde bazı değişiklikler de yapmıştı. Eski, sakallı bir büyücünün tiplemesinin yerine, genç bir kadının vücudunda! Şimdi, bu dünyanın insanlarını kendisinin, otuz yıl önce iz bırakmadan ortadan kaybolan bilgenin öğrencisi olduğuna ikna etmesi gerekiyor.

Kategoriler: Aksiyon, Macera, Fantezi, Gender Bender, İsekai, Büyü, MMORPG

Önerilen: Doğaüstü Güçlerin Kol Gezdiği 30 Doğaüstü Anime Önerisi!

4. Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu

Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu

Prens Wein şu anda ihanet etmeye hazır ve nazır. Ve onu kim suçlayabilir ki? Zavallı küçük krallığını yönetmek gibi imkânsız bir görevle karşı karşıya kalan bu zavallı adam bir türlü mola veremiyor! Ancak ülkesini açık artırmaya çıkarmak gibi parlak bir fikir gelir aklına, bu tembel prens bir kez ve herkes için emekliye ayrılmalıdır. Ya da plan buydu... Haince planları feci sonuçlara, yani tesadüfi büyük zaferlere ve halkının sevgi ve saygısına yol açana kadar!

Kategoriler: Komedi, Dram, Fantezi, Siyasi

5. Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

Geçmişte bir arkadaşıyla çocukluğunda yaşadığı bir olaydan dolayı travma geçiren oyuncak bebek zanaatkârı Wakana Gojou, lisedeki ev elektronik odasında her zamanki gibi teselli bularak günlerini yalnız olarak geçirir. Wakana'nın düşüncesine göre diğer insanlar, her zaman bir arkadaş kalabalığı ile çevrili olan popüler ve modaya uygun giyinen bir kız olan güzel Marin Kitagawa'yı sever, aslında bu kız başka bir dünyadan bir uzaylıdır. Ancak bir gün okuldan sonra Wakana'nın dikiş diktiğini gören neşeli Marin , Wakana'yı yani sessiz sınıf arkadaşını gizli hobisine alıştırmak amacıyla içeri dalar: cosplay'e! Wakana'nın yaralı kalbi bu seksi uzaylının istilasını kaldırabilecek mi?!

Kategoriler: Komedi, Ecchi, Romantizm, Seinen, Otaku Kültürü, Okul Hayatı

6. Baraou no Souretsu

Baraou no Souretsu

Richard'ın York Hanedanı'nın reisi olan babası, Güllerin Kanlı Savaşları sırasında orta çağ İngiltere'sinin kralı olmaya hazırlanan birisidir. Ancak başarı yakınken, aniden tepetaklak olunur. Çaresizliğe düşen Richard intikam almak için harekete geçer ve güçlü ve güzel yeni bir düşmanla yüzleşmek zorundadır.

Kategoriler: Shoujo, Tarihi, Orta çağ, İntikam

Önerilen: Ana Karakterin Animenin Başından Beri Güçlü Olduğu 30 Anime Önerisi!

7. Koroshi Ai

Koroshi Ai

Kadında Erkekte birer profesyonel tetikçidir ve ikisi de birbirlerinin hedefleridir. Ölümcül bir kedi-fare oyununa yakalanmış, önce o mu düşecek mi... Yoksa o mu düşecek veyahut da aşk mı kazanacak?

Kategoriler: Aksiyon, Drama, Josei, Gizem, Romantizm, Psikolojik

8. Orient

Orient

10 yaşındayken, en iyi arkadaşlar olan Musashi ve Kojiro, Kojiro'nun babası masumları avlayan kötü iblisler ve onları yenen savaşçılar hakkında hikâyeler anlatırken heyecanlı bir sessizlik içinde oturdular. Kılıç oyunu pratiği yapan ikili, dünyanın en güçlüsü olmak için yemin eder. Ancak onlar büyüdükçe Kojiro alaycı bir hal alır ve Musashi 150 yıllık iblis yönetimini tek başına geri alamayacağını anlar. Kendisi bir dahi olarak anılıyor ve neredeyse emek dolu bir hayata razı olmaya hazır. Yine de harekete geçme sorumluluğu olduğu hissinden kurtulamıyor… ve yakında dünyasının adaletsizlikleri elini zorlayacak…

Ayrıca seri Magi serisinin yazarının elinden çıkmıştır.

Kategoriler: Aksiyon, Shounen, Tarihi, Doğaüstü

9. Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to

Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to

Donuk yaşlı bir adam ve yakışıklı en iyi arkadaşı, çıplak bir tanrıça tarafından başka bir dünyaya çağrıldı! Ancak, tanrıçanın yaramazlığı yüzünden eşsiz güzel bir kıza mı dönüştü?! Vücudunu geri almak için, iblis kralını yenmek için en iyi arkadaşıyla bir yolculuğa çıkması gerekiyor! "Güzel bir kıza dönüşen yaşlı bir adam" ve "yakışıklı bir yaşlı adam"!

Kategoriler: Macera, Komedi, Fantezi, Romantizm, Gender Bender, İsekai

10. Slow Loop

Slow Loop

Hikaye, merhum babası tarafından kendisine aktarılan bir aktivite olan, kumsalda sinekle balık tutmayı seven bir kız olan Hiyori'ye odaklanıyor. Sahilde sıradan bir günde, annesinin yeni evliliğinden yeni üvey kız kardeşi olan Koharu ile tanışır.

Kategoriler: Seinen, Hayattan Kesitler

Önerilen: Hangi Haikyuu! Karakterisin? Kişilik Testi!

11. Sabikui Bisco

Sabikui Bisco

Hikaye Japonya'da bir "Paslanma Rüzgarı"nın her şeyi paslandırmasının ardından geçiyor. İnsanlar şehirleri ve genel olarak yaşamı aşındıran pas korkusuyla yaşarlar. Hor görülen Mushroom Guardian kabilesinden Bisco Akaboshi adlı bir çocuk, ölmekte olan öğretmenini kurtarmak için tüm pası temizleyen mucize bir ilaç olan "Pas Yiyen" mantarı elde etmek için bir yolculuğa çıkar. Bisco, yolculuğu sırasında Imihama'da iyi görünümlü genç bir doktor olan Miro Nekoyanagi ile karşılaşır ve birlikte Miro'nun sevgili ablasını engellemek için bir yol ararlar.

Kategoriler: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantezi, Gizem

12. Futsal Boys!!!!!

Futsal Boys!!!!!

Futsalın dünya çapında bir patlamaya dönüşmesinin üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçti. Birçok yıldız oyuncu Japonya'da doğdu ve çocuklardan yetişkinlere kadar herkes spora hevesliydi. 18 Yaş Altı Dünya Kupası finalini izlerken Japonya'yı temsil edecek oyunculardan Tennouji Tokinari'nin oyununa ilgi duyan Yamato Haru, onun gibi bir oyuncu olmak arzusuyla Futsal oynamaya başlar. Katıldığı Koyo Academy'nin Futsal kulübünde bir grup arkadaşıyla tanışır ve hayalini gerçekleştirmek için oynamaya başlar.

Kategoriler:  Spor, Okul Hayatı

13. Girls' Frontline

Girls' Frontline

Üçüncü bir dünya savaşının ardından, biyolojik silahların ve savaşların mahvettiği ülkeler artık bir karış topraklarını dahi koruyamaz hale gelmişlerdi Bu nedenle bu bölgelerin savunması, android askerleri veya "taktik bebekleri" savaşmakla görevlendirilen Griffin & Kryuger gibi özel askeri şirketlere bırakıldı. Sangvis Ferri'nin haydut android ordusu. Şimdi, elit "Anti-Rain" ekibinin vasat ama potansiyel olarak yetenekli lideri M4A1, Sangvis Ferri'ye karşı üstünlüğü yeniden ele geçirmek için bir dizi operasyonda yoldaşlarını korumalıdır.

Kategoriler: Aksiyon, Bilim-Kurgu, Kıyamet Sonrası

14. Akebi's Sailor Uniform

Akebi's Sailor Uniform

Roubai Özel Akademisi, ülkedeki prestijli bir kız ortaokuludur. Akebi Komichi için bu okulun denizci üniformasını giymek bir rüyanın gerçekleşmesidir. Ortaokul zamanlarındaki hayalindeki okul hayatı nihayet başlıyor. Yemyeşil açık kırsal manzaralar. Gençliğin yavaş akan zamanı.

Kategoriler: Seinen, Okul Hayatı

Önerilen: Hangi Hataraku Maou-sama! Karakterisin? Kişilik Testi!

15. Kaijin Kaihatsubu no Kuroitsu-san

Kaijin Kaihatsubu no Kuroitsu-san

Animemiz dünyayı kurtarmaya çalışan kahramanlarla savaşan kötü niyetli bir gizli örgüt olan Agastya'nın insanüstü araştırma ve geliştirme departmanında yardımcı araştırmacı olan Kuroitsu'nun etrafında geçiyor. Agastya'da yoğun bir hayat yaşayan Kuroitsu, patronlarının saçma istekleri arasında sıkışıp kalmıştır; Sunum yapmak; süper insanlara yeni özellikler eklemek; ve ayrılan zaman, bütçe ve özel istekleri dahilinde sonuçların alınması; hepsi tek bir mola günü olmadan!

Kategoriler: Aksiyon, Komedi, Bilim-Kurgu, Seinen

16. Tribe Nine

Tribe Nine

Hikâye, Tokyo'daki kurgusal olarak 23 koğuşta geçiyor, burada her koğuşta bulunan kânun kaçağı grupları, beyzbolu temel alan "Xtream beyzbol" adlı bir düello yöntemini kullanıyor ve düellolarda prestijlerini ortaya koyuyorlar.

Ayrıca seri Danganronpa serisinin yazarının elinden çıkmıştır.

Kategoriler: Aksiyon, Spor

17. Tokyo 24-ku

Tokyo 24-ku

Anime Tokyo Körfezi'nde yüzen "Kyokutou Houreigai Tokubetsu Chiku" (Kanun Dışındaki Uzak Doğu Özel Bölgesi) adlı ve "24. Koğuş" olarak adlandırılan yapay bir adada geçmekte. Adada doğup büyüyen üç çocukluk arkadaş vardır; Ran, Koki ve Shuta. Üçünün farklı sosyal konumları, hobileri ve kişilikleri var, ancak her zaman birlikte takılıyorlar. Ancak belirli bir olaydan sonra ilişkileri önemli ölçüde değişecektir. Olaydan bir yıl sonra bir anma töreninde üçü tekrar karşılaşır ve tüm telefonları aynı anda çalmaya başlar. Telefon görüşmesi, öldüğünü düşündükleri bir arkadaştan gelir ve onları "geleceği seçmeye" çağırmaktadır. Her genç adam, 24. Koğuş halkının geleceğini korumak için kendi yöntemlerine inanacaktır.

Ayrıca seri JoJo serisinin direktörünün elinden çıkmıştır.

Kategoriler: Bilim-Kurgu

18. Atasha Kawajiri Kodama Da yo: Dangerous Lifehacker no Tadareta Seikatsu

Atasha Kawajiri Kodama Da yo: Dangerous Lifehacker no Tadareta Seikatsu

Alkolü ve yağlı, tuzlu veya tatlı her şeyi seven Kawajiri'nin tembel, sağlıksız günlük yaşamını bizlere anlatmayı amaç ediniyor.

Kategoriler: Yiyecek-İçecek

Önerilen: Hangi Charlotte Karakterisin? Kişilik Testi!

19. On Air Dekinai!

On Air Dekinai!

Hikâye 2014'te geçiyor ve "Tokyo Hajikko Televizyonu" şirketinde yeni işe alınan Mafuneko'nun etrafında şekilleniyor. Manga, televizyon içeriği yapımında perde arkasındaki zorlu mücadeleleri bizlere anlatacak.

Kategoriler: Komedi, Fantezi, Hayattan Kesitler

20. Cue!

Cue!

Ana karakter olan Haruna Mutsuishi, seslendirme sanatçısı olarak ilk çıkışını yapmak üzere olduğu PV'de AIRBLUE Stüdyolarına giriyor. Stüdyonun başkanı bir seslendirme sanatçısının nasıl performans göstermesi gerektiğini bizlere göstercekmiş.

Hikaye, seslendirme endüstrisinde başarılı olmak isteyen 16 seslendirme sanatçısı etrafında dönüyor. 

Mangakalıkla ilgili olan Bakuman gibi bu da seiyuuların animesi olabilir!

Kategoriler: İdoller, Seiyuu, Oyundan Uyarlama


OKUMAYA DEVAM ET

En iyi 20 Harem Anime Önerisi!

21. | 2022 Kış Sezonunda Daha Yeni Çıkacak Olan Animeler Tam Liste

  1. Sasaki to Miyano
  2. Shikkaku Mon no Saikyou Kenja
  3. Kenja no Deshi wo Nanoru Kenja
  4. Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu
  5. Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru
  6. Baraou no Souretsu
  7. Koroshi Ai
  8. Orient
  9. Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to
  10. Slow Loop
  11. Sabikui Bisco
  12. Futsal Boys!!!!!
  13. Girls' Frontline
  14. Akebi's Sailor Uniform
  15. Kaijin Kaihatsubu no Kuroitsu-san
  16. Tribe Nine
  17. Tokyo 24-ku
  18. Atasha Kawajiri Kodama Da yo: Dangerous Lifehacker no Tadareta Seikatsu
  19. On Air Dekinai!
  20. Cue!